1 feb start verkoop 22 complete huizen Het Dorpshart

Het Dorpshart is het nieuwste buurtje in Nobelhorst. Hier woon je dichtbij of rondom het marktplein: dé gezellige ontmoetingsplek van Het Marktdorp. Het marktplein is een heerlijk groen plein, omringd door bomen. Op het plein zelf is er ruimte voor bijvoorbeeld een buurttafel met zitjes en een podium. Kinderen spelen hier eindeloos op het gras, terwijl je rustig op een bankje onder de vele bomen bijpraat met de buren.

Bekijk de huizen

Via deze link is het alvast mogelijk de huizen te bekijken. Zo kun je per huis de indeling en plattegronden zien.  Klik op de huizen om de sfeerbeelden, plattegronden en prijs in bandbreedte te zien. We zijn benieuwd welke huizen jou het meest aanspreken! Via deze link kun je als je bent ingelogd nu al jouw favoriete huizen doorgeven voor Nobelhorst – Het Dorpshart. We zijn benieuwd welke huizen voor nu jouw voorkeur hebben.

Start verkoop 1 februari

Op 1 februari start de officiële verkoop! Deze avond organiseert Dura Vermeer tussen 19:30 en 20:30 uur een start verkoop evenement in de Informatieschuur (Nobellaan 13a, Almere). Tijdens het evenement kun je de papieren brochure op halen, al je vragen stellen aan buurtmakelaars Madeleen en Elske en kopersadviseur Sophie en in gesprek met financieel buurtadviseur Patrick en adviseurs van THUIS – de showroom. Ook zijn alle verkoopdocumenten vanaf dat moment beschikbaar (zoals de verkooptekeningen, brochure, technische omschrijving en meerwerklijsten). Je hebt tot maandag 5 februari 12:00 uur om je inschrijving te voltooien.

Wil je voorrang krijgen op de start verkoop? Dan kun je een haalbaarheidstoets laten doen bij financieel buurtadviseur Patrick. Zo weet je of de huizen haalbaar en betaalbaar voor je zijn. Om een afspraak in te plannen kun je contact opnemen met Patrick Twaalfhoven via patrick@nobelhorst.nl. Mocht je nog andere vragen kun je contact opnemen met Buurtmakelaars Madeleen en Elske. Ze staan graag voor je klaar!

Inschrijven kan eenvoudig digitaal

Vanaf start verkoop (donderdag 1 februari om 19:30 uur) is het mogelijk om je digitaal in te schrijven op de huizen van jouw voorkeur. Dit werkt als volgt:

Stap 1: Log in op jouw account. Heb je nog geen account? Meld je dan eerst aan
Stap 2: Navigeer naar ‘Inschrijfformulier Het Marktdorp ‘ in het menu
Stap 3: Vul alle gegevens in
Stap 4: Onderteken het digitale inschrijfformulier met jouw muis of touch (mobiel en tablet)
Stap 5: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging

Heb je vragen over de start verkoop of inschrijving? Neem dan contact op met buurtmakelaars Elske of Madeleen. Zij helpen je graag bij al jouw vragen.

Inschrijving en toewijzing

De inschrijfperiode voor de huizen sluit maandag 5 februari om 12.00 uur. De toewijzing vindt plaats vanaf 6 februari. We laten je zo snel mogelijk weten als je een huis toegewezen hebt gekregen.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl