Ontdek huizen type Hert & Edelhert!

Stoer wonen met 5 slaapkamers en 2 badkamers? Ontdek huizen type Hert en Edelhert!

Type Hert en Edelhert zijn zeer ruim en liggen in rijtjes van vijf. Dankzij het platte dak hebben deze huizen een oppervlakte van maar liefst 161 tot 166 m2. Hier woon je aan de 40-45 meter brede en groene laan van Nobelhorst. De huizen zijn maar liefst 9,4 – 9,7 meter diep (binnenmaat) en hebben dus vijf slaapkamers én 2 badkamers. De tuinen variëren in diepte van 7 tot circa 19! meter op het zuidoosten.

De ruime leefkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Je koopt Hert of Edelhert als compleet huis. Dit betekent dat het huis in de basis al is uitgerust met een luxe SieMatic keuken met een granieten werkblad en luxe apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit.

Hert en Edelhert zijn voorzien van de beste isolatie, een lucht-waterwarmtepomp, een warmte terugwin systeem, enkele zonnepanelen en op alle verdiepingen vloerverwarming. De vloerverwarming is per kamer te regelen. Zo is je huis duurzaam en klaar voor de toekomst! Ook de openbare inrichting van het buurtje Aan het Bos staat groen centraal. Hier worden meer bomen geplant dan tot nu toe gebruikelijk in Nobelhorst.

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 161-166 m2
  • Kaveloppervlakte: 140-299 m2
  • Ligging tuin: zuidoosten
  • Maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers! (waarvan 1 casco)
  • Parkeren op een eigen parkeerplaats achter je huis of eigen terrein
  • Dubbele woonlastengarantie (de buurtmakelaar vertelt je graag hoe het werkt)

Vul Hert en Edelhert aan met bijvoorbeeld deze opties:

  • Uitbouw in diverse maten
  • Inloopkast

De prognose is om in de tweede helft van 2023 te starten met de bouw, de oplevering is dan ongeveer een jaar later.

Ben je enthousiast, wil je meer info of heb je vragen? Op zaterdag 1 juli organiseren wij van 14:00-16:00 uur een speciale inspiratiemarkt bij de bouwkeet van Dura Vermeer in Nobelhorst. De buurtmakelaars zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden! Wil je direct meer informatie over dit huis? Neem dan contact op via buurtmakelaar@nobelhorst.nl of 06 51821038.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl