3 april | Start verkoopevenement Eilanderf en Dorpshoek

Op woensdag 3 april start de verkoop van in totaal 11 duurzame huizen van Groen Nobelhorst. Je bent deze dag tussen 16:00 en 19:00 uur van harte welkom in de Informatieschuur (Nobellaan 13A) tijdens ons verkoopevenement om alles te weten te komen over de 4 huizen in het Dorpshart; waaronder 3 rijhuizen en 1 woonwerkhuis én 7 rijhuizen op De Eilanden.

Type Eilanderf (foto boven)
Bijna alle huizen op De Eilanden hebben zicht op het water. Dit ontwerp sluit dankzij de lichte bakstenen en gebruik van natuurlijk hout perfect aan bij de omgeving en creëert een gevoel van rust en harmonie.

Type Dorpshoek (foto onder)
Houd je van dat gemoedelijke dorpsgevoel, dan is type Dorpshoek echt iets voor jou. De ton-sur-ton uitstraling, met een subtiel rood accent in het hout en de stenen zie je terug in alle huizen in buurtje Het Dorpshart.

Voorrang op duurzaam wonen in Groen Nobelhorst? Kom 3 april naar de Informatieschuur!
Voordat de officiële verkoop van start gaat, krijg je tijdens dit verkoopevenement de kans een optie te nemen op een van deze huizen. Dit evenement bied je niet alleen voorrang maar ook gedetailleerd inzicht in het project. We delen uitgebreide informatie over de buurt, de unieke kenmerken van de huizen, de prijsklassen, het aankoopproces en de opties. Ga in gesprek met de makelaars, bekijk de plattegronden en visuals én schrijf je direct in.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: start verkoopevenement Eilanderf en Dorpshoek
Datum/tijd: woensdag 3 april van 16:00-19:00 uur
Locatie: Informatieschuur – Nobellaan 13A – Nobelhorst/Almere
Parkeren: voldoende gelegenheid achter de informatieschuur (adres: Max Planckstraat 74-76)

Jij komt toch ook?
Vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen tussen 16:00 en 19:00 uur. Ons woonteam staat voor je klaar om je persoonlijk te ontmoeten en te informeren.

Interesse in wonen in een van deze duurzame huizen in Groen Nobelhorst?
Noteer 3 april dan zeker in je agenda en kom naar dit verkoopevenement in de informatieschuur óf schrijf je nu al in via:  https://groennobelhorst.nl/nl/home

Direct contact opnemen met Sense Makelaardij via 020 471 19 04 of info@sensevastgoed.nl kan natuurlijk ook. Zij helpen je graag verder!

 

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl