De nieuwe dorpskrant is uit!

Heb jij ‘m al gezien? De nieuwe dorpskrant is uit! Vol enthousiasme hebben wij hier de laatste maanden aan gewerkt en delen we hierin de laatste ontwikkelingen van Nobelhorst. Ontdek de verschillende buurtjes Aan het Bos, De Eilanden en Het Dorpshart die steeds meer vorm krijgen en omringd worden door groen. Je leest de dorpskrant hier.

Leven met de natuur
Het mooiste nieuws is misschien wel dat er zowel vanuit gemeente Almere als projectontwikkelaars hard gewerkt wordt aan de stimulatie van de biodiversiteit en natuurinclusief bouwen. De tuintips van Sacha de Ruiter laten zien hoe je hier als bewoner ook nog een steentje aan bijdraagt. Verder zorgt de skillsgarden bij de nieuwe Montessori school straks voor een gezonde portie bewegen en dankzij de passie van boswachter Amy wil iedereen wel op pad in Nobelhorst! Wat is er nou fijner dan gezond én gelukkig wonen?

We sluiten de dorpskrant af met een aantal enthousiaste bewoners die graag met ons delen waarom zij zoveel van Nobelhorst houden. Een mooiere afsluiting konden wij ons niet bedenken. Veel leesplezier!

Nieuw aanbod
Er is regelmatig nieuw aanbod beschikbaar in Nobelhorst. Van complete huizen in het nieuwste Marktdorp buurtje De Eilanden tot energieneutrale huizen in Groen Nobelhorst. Bekijk hier het huidige aanbod en hier het aanbod in zelfbouwkavels.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl