VIP-bijeenkomsten

Aan het Bos fase 2

Binnenkort starten we met de verkoop van 20 complete huizen in Nobelhorst (Almere) in het buurtje Aan het Bos. Dit buurtje ligt in het Marktdorp van Nobelhorst en wordt met extra aandacht voor groen ontwikkeld. Bovenstaande schets geeft een indruk van een deel van het aanbod. Vooruitlopend op deze start verkoop organiseren we op zaterdag 24 september exclusieve VIP-bijeenkomsten. Als VIP krijg je de unieke kans om, voordat de officiële verkoop start, een optie te bemachtigen op een van de prachtige huizen in het buurtje Aan het Bos. Om je alvast een indicatie te geven; reken voor de vrij-op-naam sommen van deze huizen vanaf ongeveer € 500.000,-. Een financiële haalbaarheidscheck is onderdeel van het VIP-traject.

Meld je aan! Vol = vol

We organiseren twee identieke VIP-bijeenkomsten op zaterdag 24 september om 11:00 uur en om 12:30 uur in Sterrenschool Het Universum in Nobelhorst. Een bijeenkomst duurt telkens maximaal 1 uur. Aanmelden is noodzakelijk, er is beperkt plaats. Vol=vol. Meld je snel aan bij onze buurtmakelaars Madeleen of Elske door te mailen naar buurtmakelaar@nobelhorst.nl.

Brochure

Bekijk de brochure over groen wonen in Aan het Bos in Nobelhorst

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Laat je inspireren

open tuinenroute

Unieke kans! Kom voor- of achteraf aan de VIP-bijeenkomst tuinen kijken in Nobelhorst op zaterdag 24 september van 10:00 tot 14:00 uur. Tijdens deze route stellen een aantal huidige bewoners hun tuinen open. De tuinen die je bezoekt zijn vergelijkbaar met de tuinen en kavels in ons huidige én toekomstige aanbod. De routekaart is vanaf 10:00 uur af te halen in de Informatieschuur. Hier vind je ook meer informatie over de nu nog beschikbare huizen.

Tijdens de route kun je bijvoorbeeld inspiratie opdoen en ontdekken hoe je een knussere tuin ruimtelijk inricht. Ervaar hoe heerlijk het is om te wonen in een tweekapper met tuin aan de bosrand of aan het water. En ontdek wat er mogelijk is met een brede tuin met oprit van een (rijtjes)huis aan een singel. Ook zijn er een aantal tuinen van zelbouwkavels te bezichtigen. Zo krijg je gevoel bij de maten en mogelijkheden van de tuinen in Nobelhorst!

Dus wil jij ook heerlijk groen wonen in Nobelhorst? Meld je dan aan als VIP zodat je als eerste kans maakt op jouw droomhuis, of ontdek welke huizen er nu nog beschikbaar zijn. Schrijf je direct in als VIP bij Buurtmakelaar Madeleen of Elske via: buurtmakelaar@nobelhorst.nl of (06) 51 82 10 38

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl