Valentijns binnenkijkroute

18 februari 2023

Op zaterdag 18 februari is er van 10:30 uur tot 13:30 uur een speciale Valentijns binnenkijkroute in Nobelhorst in Almere. Hèt ideale moment om Nobelhorst te leren kennen en misschien wel verliefd te worden op jouw toekomstige droomhuis.

Word jij verliefd op jouw droomhuis? 

Tijdens de Binnenkijkroute kun je binnenkijken bij verschillende huizen in Nobelhorst in Almere. De huizen zijn qua plattegrond vergelijkbaar met type Hert, Edelhert, Specht, Bonte Specht, Oehoe of Bosuil uit het buurtje Aan het Bos. Ook zijn er verschillende vrijstaande huizen op zelfbouwkavels open om inspiratie op te doen. Zien we je zaterdag?

De Binnenkijkroute start in de Informatieschuur (Nobellaan 13A). Hier kun je vanaf 10:30 uur de routekaart en informatie over de beschikbare huizen ophalen. Ook vertellen we je graag meer over Nobelhorst. Buurtmakelaars Madeleen en Elske zijn hier aanwezig om al jouw vragen over de beschikbare huizen te beantwoorden en Financieel Buurtadviseur Patrick is er tot 13:00 uur om jouw financiële vragen te beantwoorden. En stel jouw vragen aan de medewerkers van Showroom THUIS of de zelfbouwadviseurs! 

Beschikbaar aanbod

Interesse?

Meer weten over de beschikbare huizen? Vraag het buurtmakelaars Madeleen en Elske.

buurtmakelaar@nobelhorst.nl
(06) 51 82 10 38

Een compleet en duurzaam koophuis

In Het Marktdorp in Nobelhorst koop je een compleet nieuwbouwhuis standaard uitgevoerd mét een luxe Siematic keuken, complete badkamer en toilet, vloerverwarming, een warmtepomp en enkele zonnepanelen. Zo ben je direct op de toekomst voorbereid.

De woonoppervlaktes variëren van circa 126 m2 tot 170 m2 en prijzen voor een compleet huis variëren van € 480.000,- tot circa € 765.000,- vrij op naam. 

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl