Wonen in Aan het Bos

Nobelhorst, Almere

In Nobelhorst in Almere is het heerlijk wonen, ondernemen en spelen. Hier geniet je van het dorpse karakter en de gezellige sfeer. Het buurtje Aan het Bos ligt in Het Marktdorp. Hier is extra aandacht voor groen en natuur. Dit zie je niet alleen terug in de prachtige groene oevers, maar ook in de extra groene en autoluwe straten met vele bomen en parkeerbossen. Het bos in jouw achtertuin zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Meer over het buurtje Aan het Bos lees je in de gebiedsbrochure.

Uitgelicht: Type Hert 

Er zijn nog  2 huizen type Hert beschikbaar (bouwnummers 68 en 69). Dit zijn dé stoere blikvangers van het buurtje. 

  • 161 m2 woonoppervlakte
  • 5 ruime slaapkamers
  • Eigen parkeerplaats achter je huis
  • Standaard luxe keuken, complete badkamer en casco 2e badkamer
  • Zonnige tuin op het zuidoosten
  • Voorzien van compleet duurzame installatie
  • Bushalte voor de deur met directe verbinding naar Almere Centrum (M8) en Tussen de Vaarten Zuid (Albert Heijn). Hier stopt ook R-net 330 naar Amsterdam Bijlmer.
  • € 595.000,- tot € 695.000,- v.o.n.

Compleet en duurzaam huis 

Type Hert is een compleet koophuis. Dit betekent dat het huis in de basis al is uitgerust met een luxe Siematic keuken, badkamer en duurzame maatregelen. Zoals de beste isolatie, een lucht-waterwarmtepomp, een warmte terugwin systeem, enkele zonnepanelen en op alle verdiepingen vloerverwarming. Zo is je huis duurzaam en klaar voor de toekomst!

Bekijk het aanbod

Via de kavelkaart hieronder zie je precies waar type Hert (bouwnummer 68 en 69) ligt.

Wonen aan de laan

In type Hert woon je aan de 40-45 meter brede laan van Nobelhorst. Zo zit er altijd 10 meter tussen jouw voordeur en de weg. Ook stopt de bus vlak voor de deur. Vanaf hier heb je met de M8 een directe verbinding naar het centrum van Almere via Tussen de Vaarten Zuid (Albert Heijn). Ook stopt hier de regionale bus R-net 330 naar Amsterdam Bijlmer. 

Interesse?

Meer weten over de huizen in Aan het Bos? Vraag het buurtmakelaars Madeleen en Elske. buurtmakelaar@nobelhorst.nl / (06) 51 82 10 38. 

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl