• type Oehoe

  • type Das

  • type Ree

  • type Bosuil

  • type Ree

  • type Vos

  • type Ree

dorps wonen

leven met de natuur

In Nobelhorst is het heerlijk wonen, ondernemen en spelen. Hier geniet je van het dorpse karakter en de gezellige sfeer. In het buurtje Aan het Bos in Nobelhorst woon je altijd met veel water en groen om je heen. De huizen liggen direct aan de bosrand. Dit groene karakter zie je ook terug in de autoluwe straten. Kinderen spelen hier veilig buiten en vogels en vlinderen fladderen in het rond. Kies je voor wonen in Aan het Bos, dan kies je voor leven met de natuur.

Compleet en duurzaam
Alle huizen in het buurtje Aan het Bos zijn compleet én duurzaam. Hier koop je een huis inclusief SieMatic keuken en comfortabele badkamer. Daarnaast zijn ze in de basis voorzien van de beste isolatie, een luchtwaterwarmtepomp, 3 zonnepanelen, een warmteterugwinsysteem én op alle verdiepingen vloerverwarming. 

Brochure ‘keuken en badkamer’

de huizen in

Aan het Bos

Oehoe

Tweekapper

Type Oehoe is een unieke en riante tweekapper van maar liefst 170 m2. Hier heb je een grote, zonnige tuin en vanaf je veranda aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de bosbeek; een uitzicht dat nooit gaat vervelen! Hier zit je ’s avonds heerlijk ontspannen met een glas wijn. Aan de tuinzijde ligt de ruime woonkeuken. Hierdoor wordt de tuin écht een verlenging van jouw huis.

Vanaf circa € 765.000 v.o.n.

Bosuil

Tweekapper

Een ruime tweekapper (165 m2) met een heerlijke open woonkeuken. Voldoende ruimte voor veel gezelligheid! De keuken ligt aan de achterzijde van het huis, met openslaande deuren naar de tuin aan de bosrand. Naast ruimte voor bijvoorbeeld een buitenkeuken, is er ook ruimte s niet alleen ruimte voor bijvoorbeeld een buitenkeuken, maar ook een leuke speelhoek voor de kinderen. Type Bosuil heeft aan de voorgevel een fraaie pergola met begroeiing. Hier lees je heerlijk ontspannen een boek.

Vanaf circa € 730.000 v.o.n.

Vos

Hoekhuis

Type Vos is een heerlijk breed hoekhuis (151 m2). Hier stap je zo vanuit de brede keuken je veranda op! Hier geniet je van het uitzicht op het water voor de deur. Of je ontspant aan de achterzijde in je zonnige tuin. Dankzij de dwarskap heeft type Vos een enorme zolder. Creëer een werkkamer én speel- of slaapkamer. Er is ruimte in overvloed!

Vanaf circa € 605.000 v.o.n.

Ree

XL-huis

Type Ree (168 m2) is een uniek XL-huis. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar ruimte! De tuinen van Ree zijn zonnig, diep en groot genoeg voor een buitenkeuken en ontspannen zithoek. Ook in het huis zelf word je verrast door de ruimte!

Vanaf circa € 665.000 v.o.n.

Das

Rijtjeshuis

In type Das woon je in een ruim rijtjeshuis van circa 130 m2, dwars op bosrand. Zo sta je binnen luttele minuten in het bos! De brede keuken is dankzij de dubbele ramen heerlijk licht. Via de openslaande deuren in de woonkamer stap gemakkelijk je diepe tuin in. Hier is het ’s middags heerlijk toeven met het geluid van vogels op de achtergrond. Das bouwnummers 01, 07 en 13 hebben een dwarskap en daarmee een oppervlakte van circa 143 m2.

Vanaf circa € 605.000 v.o.n.

zoek het huis

dat bij jou past

Interesse?

Meer weten over de beschikbare huizen? Vraag het buurtmakelaars Madeleen en Elske.

buurtmakelaar@nobelhorst.nl
(06) 51 82 10 38

Brochure

Bekijk hier de brochure van het nieuwe aanbod in Aan het Bos.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl