Aan het Bos fase 2 in Nobelhorst, Almere

Nu in verkoop!

In Nobelhorst in Almere is het heerlijk wonen, ondernemen en spelen. Hier geniet je van het dorpse karakter en de gezellige sfeer. Het buurtje Aan het Bos ligt in Het Marktdorp. Hier is extra aandacht voor groen en natuur. Dit zie je niet alleen terug in de prachtige groene oevers, maar ook in de extra groene en autoluwe straten met vele bomen en parkeerbossen. Het bos in jouw achtertuin zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Meer over het buurtje Aan het Bos lees je in de gebiedsbrochure.

Laatste huizen in verkoop!

Op donderdag 27 oktober is de verkoop van de laatste 20 complete huizen in het buurtje Aan het Bos in het Marktdorp van Nobelhorst in Almere gestart. Ontdek de verschillende types alvast via de woningzoeker hieronder.

Compleet en duurzaam huis 

In Het Marktdorp koop je een compleet koophuis. Dit betekent dat het huis in de basis al is uitgerust met een luxe Siematic keuken, badkamer en duurzame maatregelen. Zoals de beste isolatie, een lucht-waterwarmtepomp, een warmte terugwin systeem, enkele zonnepanelen en op alle verdiepingen vloerverwarming. Zo is je huis duurzaam en klaar voor de toekomst!

Buurtmakelaar Madeleen over het nieuwe aanbod in Aan het Bos fase 2 in Nobelhorst

Wonen aan de laan

In het buurtje Aan het Bos fase 2 vind je 20 complete rij- en hoekhuizen gelegen aan de brede laan van Nobelhorst. Extra bijzonder zijn de tien huizen met plat dak (type Hert en Edelhert). Dit zijn échte blikvangers met in de basis maar liefst 5 slaapkamers! Meer weten over deze huizen? Vraag het buurtmakelaars Madeleen en Elske. buurtmakelaar@nobelhorst.nl / (06) 51 82 10 38. 

Een compleet koophuis

In Het Marktdorp koop je een compleet nieuwbouwhuis standaard uitgevoerd mét een luxe Siematic keuken, complete badkamer en toilet, vloerverwarming, een warmtepomp en enkele zonnepanelen. Zo ben je direct op de toekomst voorbereid.

De woonoppervlaktes variëren van circa 126 m2 tot 166 m2 en prijzen voor een compleet huis variëren van € 480.000,- tot circa € 695.000,- vrij op naam. 

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl