Bouwnummer: 100
Type appartement: portiekflat
Oppervlakte: 1 m2
Kaveloppervlakte: 1 m2
Status: Beschikbaar

Als je Nobelhorst binnenkomt, zie je ‘Het Landhuis ’ aan het einde van de Nobellaan al liggen. Deze buurt, Het Landgoed, vertelt hetverhaal van de heren van Nobel die hier, aan de rand van het bos,gewoond kunnen hebben. Nobelhorst is een bijzonder dorp en met de komst van Het Landgoed is het dit dorp een uitzonderlijk mooie buurt rijker!

Stel je voor dat je woont in Het Landhuis. Je komt straks aanrijden langs de groene Nobellaan en je ziet in de verte Het Landhuis aan de bosrand al liggen. Jouw huis!
Elke dag weer geniet je van je ruime appartement op Het Landgoed. Prachtig licht schijnt door de grote raampartijen en altijd een vrij uitzicht op de vogels die van boom naar boom fladderen.

Alle appartementen zijn verschillend. Het Landhuis is een kleinschalig appartementen gebouw met koopappartementen van 100 tot 160m2. Geen appartement is hetzelfde, elk appartement heeft zijn unieke kwaliteit. Natuurlijk is er een lift aanwezig, zijn de bergingen groot genoeg voor een (elektrische) fiets en heb je je eigen parkeerplaats. 

De prijzen van de appartementenzullen kort voor de verkoop worden vastgesteld. Om toch een richting te geven, adviseren wij rekening tehouden met een prijsrange van ca € 325.000,- tot € 550.000,- vrij op naam. De prijs per bouwnummeris afhankelijk van de grootte en de ligging van de appartementen. Hou er rekening mee dat dit een indicatie is en dat bij start verkoop deze prijsrange verder geüpdatet kan zijn

We verwachten dat de verkoop in het najaar van 2017 start. 

Heb je interesse? Dan horen we dit graag. We houden je dan op de hoogte!

Voor de start verkoop wordt een VIP traject opgestart, als VIP heb je een streepje voor bij de start verkoop. Neem voor meer informatie contact op met Madeleen, de buurtmakelaar van Nobelhorst.

Prijsindicatie: Vanaf ca. € 325.000 – € 550.000,- v.o.n. Let op: dit is een indicatie!

Madeleen van den Brink

Geïnteresseerd in Nobelhorst, een woning of wil je meer informatie? Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter.

Madeleen van den Brink

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.