Het Klooster
Aantal: 26
Onder optie: 15
Verkocht onder voorbehoud: 10
Voortgang: In voorverkoop
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 449 m3 t/m 820 m3
Woonoppervlakte: 126 m2 t/m 180 m2
Koopprijs: € 340.000,- t/m € 565.000,-

Download brochure

Het Klooster is het laatste buurtje De Vallei. Hier woon je aan de bosrand, in de luwte van de groene houtwallen. Dwars door het buurtje loopt De Bosbeek. Hier vind je kleine kronkelpaadjes langs de natuurvriendelijke oever. In Het Klooster ben je heerlijk buiten!

Het Klooster bestaat uit 3 verschillende buurtjes: Het Houthakkerserf, De Kloostertuin en Het Klooster. Het Houthakkerserf is een stoer buurtje waar bos en buitenleven centraal staat. In dit buurtje vind je haagjes, mooie bomen en fraaie bloemen.?De verschillende type huizen hebben stoere ‘vakwerk’ details. De Kloostertuin is een groen buurtje met mooie bosplantsoentjes. Siergrassen, prachtige bloemen, verschillende heesters en veel hagen. De meeste huizen liggen om een klein hofje. Tot slot vind je in het buurtje Het Klooster het imposante klooster met mooie torentjes en bijzondere details.

Het Houthakkerserf
De huizen in Het Houthakkerserf gaan als eerste in verkoop. Hier woon je heerlijk rustig aan de bosrand en dichtbij De Bosbeek. De groene houtwallen van het vorige buurtje De Houtwal lopen door tot aan de bosrand. Wonen in Het Klooster gaat hierdoor naadloos over in het landschap van Nobelhorst. Op de houtwallen vind je bijzondere bomen, zoals heesters en acacia’s. Verspreid door Het Houthakkerserf vind je kleine bosplantsoentjes, haagjes rondom de parkeerplaatsen en bijzondere bomen als de (ster)magnolia. Allemaal verwijzingen naar Het Klooster. Een aantal van de huizen in Het Houthakkerserf heeft vanaf de voorkant uitzicht over De Bosbeek of grenzen met de tuin aan het bos.

Type aankleedhuizen (7):





Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Nobelhorst is partner van Almere Woont.

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.