Het Klooster
Aantal: 77
Beschikbaar: 2
Onder optie: 51
Verkocht onder voorbehoud: 1
Voortgang: In voorverkoop
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 427 m3 t/m 762 m3
Woonoppervlakte: 124 m2 t/m 222 m2
Koopprijs: € 320.000,- t/m € 550.000,-

Download brochure Download brochure

Het Klooster is het laatste buurtje De Vallei. Hier woon je aan de bosrand, in de luwte van de groene houtwallen. Dwars door het buurtje loopt De Bosbeek. Hier vind je kleine kronkelpaadjes langs de natuurvriendelijke oever. In Het Klooster ben je heerlijk buiten!
Het Klooster bestaat uit 3 verschillende buurtjes: Het Houthakkerserf, De Kloostertuin en Het Klooster. Hieronder maak je alvast kennis met de eerste twee buurtjes die in verkoop zijn in Het Klooster.

Het Houthakkerserf
De huizen in Het Houthakkerserf zijn sinds februari 2020 in verkoop. Hier woon je heerlijk rustig aan de bosrand en dichtbij De Bosbeek. De groene houtwallen van het vorige buurtje De Houtwal lopen door tot aan de bosrand. Wonen in Het Klooster gaat hierdoor naadloos over in het landschap van Nobelhorst. Op de houtwallen vind je bijzondere bomen, zoals heesters en acacia’s. Verspreid door Het Houthakkerserf vind je kleine bosplantsoentjes, haagjes rondom de parkeerplaatsen en bijzondere bomen als de (ster)magnolia. Allemaal verwijzingen naar Het Klooster. Een aantal van de huizen in Het Houthakkerserf heeft vanaf de voorkant uitzicht over De Bosbeek of grenzen met de tuin aan het bos.

De Kloostertuin
De Kloostertuin is een groen buurtje met een slingerende bosbeek, mooie houtwallen, een Begijnenhofje én een Kruidentuinhofje. Siergrassen, prachtige bloemen en bijzondere bomen staan verspreid door dit buurtje. Zo vind je hier de oude linde, een boom die écht in een kloostertuin thuishoort. Maar je komt nog veel meer bijzondere bomen tegen als je door het buurtje loopt. Bijvoorbeeld de stermagnolia’s met prachtige bloemen of de hopbeuk met zijn fijne blaadjes. Ook vind je verschillende fruitbomen in De Kloostertuin, zoals appelbomen en verschillende soorten kersen. Je kan straks écht eten halen in De Kloostertuin!

Type aankleedhuizen (7):

Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Nobelhorst is partner van Almere Woont.

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.