De Houtwal - fase 1
Aantal: 22
Beschikbaar: 3
Onder optie: 4
Verkocht onder voorbehoud: 15
Voortgang: In voorbereiding
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 427 m3 t/m 535 m3
Woonoppervlakte: 116 m2 t/m 140 m2
Koopprijs: € 297.500,- t/m € 475.000,-

Download brochure

Ontspannen wonen in De Houtwal
Knus en sfeervol wonen in de luwte van drie zacht glooiende groene houtwallen. Een beschut en intiem woonlandschap, waar je tijdens alle seizoenen optimaal geniet van de natuur om je heen. Dát is wonen in De Houtwal. Op de houtwallen vind je afwisselend begroeiing van heesters en bomen met luchtige doorkijkjes en sfeervolle slingerpaadjes. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen; verstoppertje tussen de struiken, hutten bouwen of boompje klimmen.

Dat je hier rustig en in het groen leeft, zie je terug in de huizentypes én de sfeervolle overgangen van binnen naar buiten in de vorm van veranda’s en pergola’s. De huizen met rode luiken én rode voordeuren geven een knipoog naar de oude boerderij. De donkere huizen worden afgewisseld door huizen in een meer ecologische stijl in natuurlijke lichte tinten zoals lichtbruin en zandkleur.

Gasloos
De Houtwal wordt het eerste gasloze buurtje in Nobelhorst. We vervangen de CV ketel door warmtepompen. Woningen krijgen hierdoor vloerverwarming op de begane grond én de eerste verdieping. Dat is niet alleen comfortabel, maar doordat er geen radiatoren zijn, hebben bewoners ook meer keuzevrijheid bij de indeling van hun huis. Een elektrisch huis betekent ook elektrisch koken. Dat kan met inductie. De Houtwal is klaar voor de toekomst!

Type aankleedhuizen (4):

Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Nobelhorst is partner van Almere Woont.

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.