De Boerderij - fase 2
Aantal: 7
Onder optie: 1
Verkocht onder voorbehoud: 1
Verkocht vrij op naam: 5
Voortgang: In uitvoering
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 480 m3 t/m 504 m3
Woonoppervlakte: 120 m2 t/m 133 m2
Koopprijs: € 345.000,- t/m € 370.000,-

Download brochure

Een gezellig groen buurtje aan de boerensloot
De Boerderij wordt een gezellig groen buurtje geïnspireerd op het pure boeren buitenleven. Omgeven door water én langs de oude agrarische route door Nobelhorst, de Dorpsroute. Heerlijk wonen bij een weiland, met een grote rode beuk in het midden, een mooie treurwilg aan het water en een slingerpad met houten hek. Omringd door frisse geurende fruitbomen: perenbomen en verschillende appelbomen. Ook komt hier een spannende natuurlijk speelplek voor kinderen. Niet netjes en aangeharkt, maar speels en organisch. Kinderen kunnen hier lekker buiten ravotten en buren ontmoeten elkaar voor een fijne picknick in het gras. Zo knus dorps is het leven in De Boerderij, aan de boerensloot én langs de Dorpsroute. Het buurtje is aan twee kanten omgeven door water met flauwe oevers. Hier is het heerlijk toeven: steentjes keilen, beestjes vangen of gewoon lekker relaxen.

Gevarieerd aanbod
In deze fase van De Boerderij komen 7 aankleedhuizen en een aantal huurhuizen. De Herenboerderij zie je als eerst wanneer je het dijkje passeert en over de agrarische route het nieuwe buurtje binnenkomt. Het is een drie-onder-een-kaphuis en bevindt zich bij de entree van dit nieuwe buurtje. De vier Schuurhuizen hebben een bijzondere zwarte gevelbekleding met een houtlook én een dak van contrasterende rode dakpannen. Een écht stoer huis, met een tuin op het zuidwesten aan het weiland.

Omgeven door water
In het Weiland in De Boerderij is het lekker rustig wonen, want de huizen in het buurtje staan op een schiereiland. Wat betekent dat de buurt omgeven is door water! ’s Zomers lekker bootje varen, een hengel uitgooien of fijn relaxen aan het water. Speelwater, maar ook bevaarbaar water, dat straks in verbinding staat met de vaarroute door Nobelhorst. Je vaart hier straks zó met je bootje richting de Hoge Vaart die aansluit op het Weerwater, de Noorderplassen en het Gooimeer. Dat is genieten van een heerlijk vrij vakantiegevoel.

Type aankleedhuizen (2):

Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Nobelhorst is partner van Almere Woont.

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.