De Boerderij - fase 1
Aantal: 24
Onder optie: 1
Verkocht onder voorbehoud: 1
Verkocht vrij op naam: 8
Voortgang: In uitvoering
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 401 m3 t/m 591 m3
Woonoppervlakte: 108 m2 t/m 152 m2
Koopprijs: € 297.000,- t/m € 439.500,-

Download brochure

Maak kennis met De Boerderij, een gezellig groen buurtje aan de boerensloot geïnspireerd op het boerenleven. Dat is lekker puur buitenleven, met veel water en groen om je heen. Het groene grazige weiland in het midden van de buurt wordt een natuurlijke speelplek voor kinderen én een fijne plek waar je je buren ontmoet en je lekker kunt picknicken. De buurt is omgeven door water, waardoor bijna alle huizen een tuin aan het water krijgen. De tuinen hebben natuurlijke oevers met veel ruimte om heerlijk te recreëren: vissen, een frisse duik en bootje varen. Naast aan óf bij het water, woon je hier bij een weilandje of rond een erf.

Gevarieerd aanbod
In De Boerderij komen 24 fijne familiehuizen, 21 zelfbouwkavels voor vrijstaande huizen en een aantal huurhuizen. Het aanbod van huizen varieert van royale twee-onder-een-kap gezinshuizen met rieten kappen tot ZEN (zeer energiezuinige nieuwbouw) huizen in een rijtje. De architectuur en materiaalkeuze van de huizen is geïnspireerd op mooie oude boerderijen, met fraai houtwerk op de gevels, rieten daken, roedes die voor een mooie raamverdeling zorgen en gebakken rood-oranje bakstenen.

Aan of bij het water
In De Boerderij is het lekker rustig wonen, want de huizen in het buurtje staan op twee schiereilanden. Wat betekent dat de buurt omgeven is door water, waardoor bijna alle huizen een tuin aan het water hebben. Dus je woont hier heerlijk vrij! Speelwater, maar ook bevaarbaar water, dat straks in verbinding staat met de vaarroute door Nobelhorst. Je vaart hier straks zó met je bootje richting de Hoge Vaart die aansluit op het Weerwater, de Noorderplassen en het Gooimeer.

Type aankleedhuizen (2):

Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Nobelhorst is partner van Almere Woont.

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.