Soort: hoekhuis
Bouwnummer: 45
Type huis: eengezinswoning
Soort huis: hoekhuis
Oppervlakte: 122 m2
Koopprijs: € 265.000,- v.o.n.
Status: Onder optie

– Nergens woon je zo dicht bij het bos als op Het Landgoed. De bossen worden zo ingericht als multifunctionele bossen waar naast houtproductie ook volop ruimte is voor recreatie en natuur. Ga lekker met de kinderen op avontuur. Ren straks een rondje op de hardlooptrack of wandel op je gemak door het bos… wie weet spot je takken die door bevers zijn aangevreten, parende zandloop kevers, een indrukwekkende ijsvogel of een lief reetje.
– Wonen aan een gezellig, autovrij pleintje midden op Het Landgoed? Deze huizen aan de Wagenmakerij zijn 6 meter breed en 9 meter diep met een fijne tuin op het westen.
Parkeren doe je op in de openbare ruimte. Bouwnummer 41 en 45 hebben een eigen parkeerplaats in het openbaar gebied.
– Wie een huis koopt in Het Landgoed krijgt een uitstekend geïsoleerd huis dat compleet wordt opgeleverd met draai-/kiepramen, zonnepanelen en mooi sanitair van Sphinx. De keuken mag je zelf uitzoeken en vloerverwarming op de begane grond is standaard.
– Alle aankleedhuizen zijn in de basis al goed ingedeeld en heel ruim en mooi afgewerkt. Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een grote badkamer en staat een uitbouw ook op je wensenlijstje. Dat kan! Je krijgt een gesprek met een kopersadviseur van Dura Vermeer. Marcel Otten neemt uitgebreid al je wensen door, zodat dit huis jouw thuis wordt.
– VOOR WIE NOBELHORST NOG NIET KENT
Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je meebeslissen over bepaalde onderdelen van de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je hier meer informatie over.
– PROEF DE SFEER VAN HET LANDGOED
Als je Nobelhorst straks binnenkomt, zie je ‘Het Landgoed’ aan het einde van de Nobellaan liggen. Hier, aan de rand van het bos, zouden vroeger de heren Nobel gewoond kunnen hebben. Het Landgoed heeft door de mooie, groene laan een statig karakter. Dit wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes, een prachtige watergang die langs Het Landgoed meandert en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Hierdoor ben je altijd verbonden met de natuur om je heen. Heerlijk ontspannen leven.

Madeleen van den Brink

Geïnteresseerd in Nobelhorst, een woning of wil je meer informatie? Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter.

Madeleen van den Brink

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.