Bouwnummer: 100
Type appartement: portiekflat
Oppervlakte: 1 m2
Status: Beschikbaar

Het Landhuis op Het Landgoed is een prachtig gebouw met 16 luxe appartementen op een heus landgoed. Het Landgoed waar Het Landhuis staat vertelt het verhaal dat de heren Nobel hier gewoond zou kunnen hebben.  

Stel je voor dat je woont in Het LandhuisJe komt straks aanrijden langs de groene Nobellaan en je ziet in de verte Het Landhuis aan de bosrand als liggen Jouw huis!
Elke dag weer geniet je van je ruime appartement op Het Landgoed. Prachtig licht schijnt door de grote raampartijen en altijd een vrij uitzicht op de vogels die van boom naar boom fladderen.

Alle appartementen zijn verschillendHet Landhuis is een kleinschalig appartementen gebouw met koopappartementen van 90 tot 180m2. Geen appartement is hetzelfde, elk appartement heeft zijn unieke kwaliteit. Natuurlijk is er een lift aanwezig, zijn de bergingen groot genoeg voor een (elektrische) fiets en heb je je eigen parkeerplaats. 

We verwachten dat de verkoop in de zomer van 2017 start.

Madeleen van den Brink

Geïnteresseerd in Nobelhorst, een woning of wil je meer informatie? Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter.

Madeleen van den Brink

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.