Soort: twee-onder-een-kaphuis
Bouwnummer: 19
Type huis: eengezinswoning
Soort huis: twee-onder-een-kaphuis
Oppervlakte: 160 m2
Kaveloppervlakte: 261 m2
Koopprijs: € 372.500,- v.o.n.
Status: Beschikbaar

Dit 6 meter brede 2-onder-1-kap huis biedt je de keuze tussen ruim (ca 160m2) en héél ruim (ca 172m2)!  Je woont aan de rand van Nobelhorst, vlakbij het bos, maar loopt in 5 minuten naar De Brink en de basisschool.

Het linker huis (bwnr. 17, 19 en 27) met een oppervlakte van ca. 160 m² heeft de entree aan de voorkant. In de ruime keuken kan gemakkelijk een kookeiland gerealiseerd worden. De tuingerichte woonkamer heeft een grote schuifpui, met prachtig uitzicht over de heerlijke achtertuin en het aangrenzende bos.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met een  douche, wastafel en vrijhangend toilet. De zolder op de tweede verdieping is lekker ruim en hoog. Door het raam in de zijgevel is het mogelijk om extra (slaap)kamers te maken.

Het rechter huis (bwnr. 18, 20 en 28) met een oppervlakte van ca. 172 m² is extra lang en heeft een zijentree. De woonkeuken aan de voorzijde is lekker licht door de glaspartij met deur die tot de grond doorloopt.  Vanuit de woonkamer kom je door de grote schuifpui in de zonnige achtertuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en vrijhangend toilet. De extra ramen in de zijgevel maakt de badkamer en slaapkamer lekker licht. De zolder op de tweede verdieping heeft een hoge nok; de zolder is extra ruim door het ‘extra puntje’ in de gevel. Door het raam in de voorgevel is het mogelijk om extra (slaap)kamers te maken.

In de achtertuin staat een houten berging. Parkeren doe je op eigen terrein, naast het huis. Ook is er de mogelijkheid om een garage bij te bouwen.

Elke zaterdag is er tussen 9 en 14 uur markt in Nobelhorst: je koopt er onder andere brood, vis, kaas, groenten, noten, bloemen, sieraden en Surinaams eten. Heerlijk!

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt.

Madeleen van den Brink

Geïnteresseerd in Nobelhorst, een woning of wil je meer informatie? Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter.

Madeleen van den Brink

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.