Soort: hoekhuis
Bouwnummer: 58
Type huis: eengezinswoning
Soort huis: hoekhuis
Oppervlakte: 126 m2
Koopprijs: € 277.500,- v.o.n.
Status: Onder optie

Aan de ontmoetingsroute en langs de mooie laan met een dubbele bomenrij, die naar het grote landhuis voert, komen de Koetshuizen. De laan is hier al Woonerf, dat betekent dat auto’s hier maar 15 km per uur mogen rijden.

De huizen hebben fraai metselwerk in gele steen en rustieke blokpatronen. Met een beukmaat van 5.7 meter, krijg je vrijheid om de ruimte naar eigen wens in te vullen. Alle huizen hebben een heerlijke leefkeuken en een tuingerichte woonkamer die door de grote schuif­pui optimaal verbonden is met de tuin.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder heeft een mooie hoge kap en dat geeft een bijzonder ruimtelijk gevoel. Kies voor comfort, kies voor gemak en kom na een drukke dag tot rust middenin de natuur. Jouw thuis!
Wie een huis koopt in Het Landgoed krijgt een uitstekend geïsoleerd huis dat compleet wordt opgeleverd met draai-/kiepramen, zonnepanelen en mooi sanitair van Sphinx. De keuken mag je zelf uitzoeken en vloerverwarming op de begane grond is standaard.

VOOR WIE NOBELHORST NOG NIET KENT
Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je meebeslissen over bepaalde onderdelen van de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je hier meer informatie over.

PROEF DE SFEER VAN HET LANDGOED
Als je Nobelhorst straks binnenkomt, zie je ‘Het Landgoed’ aan het einde van de Nobellaan liggen. Hier, aan de rand van het bos, zouden vroeger de heren Nobel gewoond kunnen hebben. Het Landgoed heeft door de mooie, groene laan een statig karakter. Dit wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes, een prachtige watergang die langs Het Landgoed meandert en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Hierdoor ben je altijd verbonden met de natuur om je heen. Heerlijk ontspannen leven.

Madeleen van den Brink

Geïnteresseerd in Nobelhorst, een woning of wil je meer informatie? Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter.

Madeleen van den Brink

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.