Soort: twee-onder-een-kaphuis
Bouwnummer: 24
Type huis: eengezinswoning
Soort huis: twee-onder-een-kaphuis
Oppervlakte: 150 m2
Kaveloppervlakte: 283 m2
Koopprijs: € 380.000,- v.o.n.
Status: Onder optie

Wonen aan het water heeft wat: vrijheid, ruimte en gezelligheid in de zomer!

Dit 6 meter brede 2-onder-1-kap huis is lekker ruim met een oppervlakte van maar liefst ca. 150 m². De ligging is werkelijk uniek: de achtertuin grenst aan het water, in een brede bocht. Je woont aan de rand van Nobelhorst, maar loopt in enkele minuten naar De Brink en de basisschool.

Deze stoere 2-kapper heeft de de entree aan de zijkant. De ruime keuken kan naar eigen wens ingedeeld worden; er is voldoende ruimte voor een echte woonkeuken met bijvoorbeeld een kookeiland en grote eettafel. De tuingerichte woonkamer heeft een grote schuifpui. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met een douche, wastafel en vrijhangend toilet. De zolder op de tweede verdieping is lekker hoog. Het is mogelijk om extra (slaap)kamers te maken. Bouwnummer 22, 23 en 26 hebben op zolder extra veel ruimte en licht door het ‘puntje’ in de gevel.
In de tuin staat een houten berging. Parkeren doe je op eigen terrein, naast het huis. Ook is er de mogelijkheid om een garage bij te bouwen.

Elke zaterdag is er tussen 9 en 14 uur markt in Nobelhorst: je koopt er onder andere brood, vis, kaas, groenten, noten, bloemen, sieraden en Surinaams eten. Heerlijk!

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt.

Madeleen van den Brink

Geïnteresseerd in Nobelhorst, een woning of wil je meer informatie? Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter.

Madeleen van den Brink

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.