Soort: twee-onder-een-kaphuis
Bouwnummer: 13
Type huis: eengezinswoning
Soort huis: twee-onder-een-kaphuis
Oppervlakte: 140 m2
Kaveloppervlakte: 247 m2
Koopprijs: € 360.000,- v.o.n.
Status: Onder optie

Het bos begint waar je zonnige tuin eindigt. Geen achterburen, privacy en vogelgeluiden. Je woont aan de rand van Nobelhorst, aan het bos, maar loopt zo naar de Brink en de basisschool.

Deze fijne 2-kapper is 6 meter breed, met een oppervlakte van ca. 140 m²!
 
Het linkerhuis (bwnr. 1/8/10/12) heeft de entree met luifel aan de zijkant. De ruime keuken kan naar eigen wens ingedeeld worden. De tuingerichte woonkamer heeft een grote schuifpui. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met een  douche, wastafel en vrijhangend toilet. De zolder op de tweede verdieping is lekker hoog en extra ruim door het ‘extra puntje’ in de gevel. Door het raam in de zij- én voorgevel is het makkelijk mogelijk om extra slaapkamers te maken.

Het rechterhuis (bwnr. 2/9/11/13) heeft een luifel boven de voordeur in de voorgevel. De woonkeuken aan de voorzijde is lekker licht door het extra raam in de zijgevel. Vanuit de woonkamer kom je in de zonnige achtertuin door de grote schuifpui.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en vrijhangend toilet. Het extra raam in de zijgevel maakt de slaapkamer lekker licht. De zolder op de tweede verdieping is lekker ruim en hoog. Door het raam in de zijgevel is het makkelijk mogelijk om extra slaapkamers te maken.

In de tuin staat een houten berging. Parkeren doe je op eigen terrein, naast het huis.
Ook is er de mogelijkheid om een garage bij te bouwen.

Elke zaterdag is er tussen 9 en 14 uur markt in Nobelhorst: je koopt er onder andere brood, vis, kaas, groenten, noten, bloemen, sieraden en Surinaams eten. Heerlijk!

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt.

Madeleen van den Brink

Geïnteresseerd in Nobelhorst, een woning of wil je meer informatie? Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter.

Madeleen van den Brink

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.