Het Landhuis (appartementen)
Aantal: 15
Onder optie: 15
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 1 m3
Woonoppervlakte: 94 m2 t/m 179 m2

Download brochure

** Start vrije verkoop op vrijdag 12 januari van 16:00 – 18.30 uur **

Via de Nobellaan kom je thuis op Het Landgoed. Het statige karakter wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Langs Het Landgoed meandert een watergang. Overal ben je verbonden met de natuur om je heen. Elk huis en gebouw op Het Landgoed heeft zijn eigen specifieke kenmerken, waardoor Het Landgoed een buurt is met een heel gemêleerde bewonerssamenstelling: jonge starters, gezinnen, stellen en singles die genieten van wonen op zo’n unieke plek.

EEN AANKLEEDAPPARTEMENT PAS JE AAN NAAR JOUW WENSEN
In Het Landhuis zijn verschillende types appartementen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle appartementen zijn in de basis al goed ingedeeld, ruim en mooi afgewerkt. Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een nog luxere badkamer. Dat kan! In het gesprek met buurtmakelaar Madeleen krijg je hier alle informatie over. En na aankoop neemt de kopers-adviseur van Het Landhuis uitgebreid al je wensen door, zodat dit appartement jouw thuis wordt.

TEGEN DIT NIEUWBOUWAPPARTEMENT KUN JE GEEN ‘NEE’ ZEGGEN
Het ene nieuwbouwappartement is het andere niet. Bij Het Landhuis is er alles aan gedaan om een hoogwaardig gebouw te creëren. Allereerst is de nieuwbouw onderhoudsarm, comfortabel, energiezuinig, duurzaam, veilig en op maat. Wie een appartement koopt op Het Landgoed, zal niets te kort komen. Geniet straks van heerlijke vloerverwarming en een badkamer met mooi sanitair van Sphinx. De keuken mag je zelf uitzoeken, zodat deze smaakgebonden ruimte in alle opzichten past bij jouw wensen.

Voor de start van de verkoop is er, zoals gebruikelijk in Nobelhorst, een VIP procedure geweest. Een aantal bouwnummers is bij de start van de verkoop vanuit die procedure onder optie. Op vrijdag 12 januari a.s. geldt: wie het eerst komt die het eerst maalt. De verkoop start om 16 uur.

Type aankleedhuizen (5):

Madeleen van den Brink

Klik op de button hieronder voor meer informatie. Stel je vraag of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.