Het Landhuis (appartementen)
Aantal: 15
Beschikbaar: 2
Onder optie: 3
Verkocht vrij op naam: 10
Voortgang: In voorverkoop
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 401 m3 t/m 763 m3
Woonoppervlakte: 94 m2 t/m 179 m2
Koopprijs: € 297.500,- t/m € 542.500,-

Download brochure

Via de Nobellaan kom je thuis op Het Landgoed. Het statige karakter wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Langs Het Landgoed meandert een watergang. Overal ben je verbonden met de natuur om je heen. Elk huis en gebouw op Het Landgoed heeft zijn eigen specifieke kenmerken, waardoor Het Landgoed een buurt is met een heel gemêleerde bewonerssamenstelling: jonge starters, gezinnen, stellen en singles die genieten van wonen op zo’n unieke plek.

EEN AANKLEEDAPPARTEMENT PAS JE AAN NAAR JOUW WENSEN
In Het Landhuis zijn verschillende types appartementen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle appartementen zijn in de basis al goed ingedeeld, ruim en mooi afgewerkt. Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een nog luxere badkamer. Dat kan! In het gesprek met buurtmakelaar Madeleen krijg je hier alle informatie over. En na aankoop neemt de kopers-adviseur van Het Landhuis uitgebreid al je wensen door, zodat dit appartement jouw thuis wordt.

TEGEN DIT NIEUWBOUWAPPARTEMENT KUN JE GEEN ‘NEE’ ZEGGEN
Het ene nieuwbouwappartement is het andere niet. Bij Het Landhuis is er alles aan gedaan om een hoogwaardig gebouw te creëren. Allereerst is de nieuwbouw onderhoudsarm, comfortabel, energiezuinig, duurzaam, veilig en op maat. Wie een appartement koopt op Het Landgoed, zal niets te kort komen. Geniet straks van heerlijke vloerverwarming en een badkamer met mooi sanitair van Sphinx. De keuken mag je zelf uitzoeken, zodat deze smaakgebonden ruimte in alle opzichten past bij jouw wensen.

Type aankleedhuizen (5):

Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.