Het Landgoed
Aantal: 65
Onder optie: 1
Voortgang: In uitvoering
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 599 m3
Woonoppervlakte: 160 m2
Koopprijs: € 402.660,-

Download brochure Download brochure

Nobelhorst is een dorp. Elke buurt vertelt zijn eigen verhaal. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwbuurt. Om het verhaal van de buurt te vertellen vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet.

Op Het Landgoed verwijzen het Landhuis, het Poortwachtershuis, het Brugwachtershuis, de Stallen, de Orangerie, de Wagenmakerij, de Stokerij en het Logement naar wat vroeger geweest zou kunnen zijn. Achter de gevels gaan grote, lichte en comfortabele aankleedhuizen en appartementen huil. Het Brugwachtershuis en het Poortwachtershuis worden speciale zelfbouwkavels die de entree van Het
Landgoed markeren.

Het Landgoed heeft door de mooie, groene laan een statig karakter. Dit wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke, groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Hierdoor ben je altijd verbonden met de natuur om je heen. Heerlijk ontspannen leven.

Woon je graag vrij, ‘op stand’, ZEN, ruim of gezellig? Het kan allemaal op Het Landgoed. Niet alleen het aanbod van de huizen varieert, ook de ligging. Maak
kennis met het aanbod en droom vast weg.

Type aankleedhuizen (1):

Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.