De Houtzagerij
Aantal: 6
Onder optie: 1
Voortgang: In voorverkoop
Bouwvorm: Nieuwbouw
Inhoud: 690 m3
Woonoppervlakte: 168 m2
Koopprijs: € 489.500,- t/m € 539.500,-

Download brochure

Welkom in Nobelhorst! Dit leuke huis is onder optie, maar we hebben nog veel meer aanbod in Nobelhorst, dus schrijf je in of neem even contact met ons op, dan praten we je bij en houden we je van al het huidige en komende aanbod op de hoogte.

Heerlijk vrijstaand wonen aan het water

De Houtzagerij is een heerlijk rustig en gemoedelijk buurtje, aan beide zijdes omzoomd door water. Overal zie je verschillende huizen. In totaal 35. Van charmant bescheiden, tot opvallend en statig. Niets is recht-toe-recht-aan. Kronkelend en speels zijn de sleutelwoorden. Door het buurtje loopt de licht krommende Frits Zernikestraat waarlangs kleine rijtjes met eengezinshuizen en vrijstaande huizen staan. In het midden een sfeervol plein waar een waterpomp komt.

Groen en sfeervol
Het buurtje is groen, ligt aan de ene kant aan het Vitens waterterrein en aan de andere kant aan het speelwater dat in verbinding staat met de vaarroute door Nobelhorst. De Houtzagerij heeft verrassende hoekjes en een gezellig dorps plein. Via de laan, gesierd door grote bomen, bereik je je huis. De twee entrees naar De Houzagerij bevinden zich aan weerszijden van de mooie laan.

Bestaand buurtje
Hoewel De Houtzagerij een nieuw buurtje is in Nobelhorst, is het buurtje al wel bijna ‘af’. De meeste huizen zijn zelfs al bewoond. Je komt hier dus wonen in een bestaande buurt. Dat is ontspan¬nen. Het loont zeker om er eens rond te wandelen.

6 vrijstaande huizen aan het water
Wie hier vrijstaand woont, heeft het getroffen. De 6 vrijstaande huizen hebben allemaal een tuin en/of terras aan het water. Aan de ene kant van de straat 3 vrijstaande Buitenhuizen met uitzicht over het water en het prachtige natuurgebied van Vitens. Vanuit de andere 3 vrijstaande Boothuizen stap je vanaf je terras zo je eigen boot in en zit je op de vaarroute door Nobelhorst.

Type aankleedhuizen (1):

Madeleen van den Brink

Schrijf je via de button hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Nobelhorst.

Heb je een vraag over Nobelhorst? Stel hem via de button hieronder of neem contact op met Jolly.

Jolly Le Belle

(06) 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

It’s easy to change bands & switch to suit any occasion.

We designed the Apple Watch, taking into account the very different styles and preferences. You can even better fit for each other, changing the of stripes and a shield. As soon as you want. We designed the Apple Watch.